„Ő CSAK A MUNKÁJÁT VÉGZI, AMIVEL MEGBÍZTÁK”

boot_on_the_table.jpg

 

Több hírportál lehozta – némelyek eredetiben – azt a levelet, amelyet egy férfi juttatott el Krisztián védőjének az elmúlt hetekben.

A levél súlyos vádakat fogalmaz meg egy emberrel szemben.

Nem tudjuk, hogy igazak-e ezek a vádak.

Ettől teljesen függetlenül, a napnál világosabb, hogy nem a fiam követte el a bűncselekményt. Ezt folyamatosan, újabb és újabb bejegyzésekben próbálom az igazságra nyitott emberek számára megvilágítani. Aki olvassa a blogot, vagy előítélet nélkül olvasta a per anyagait, annak kristálytisztán látszik, hogy Krisztián ártatlan.

A levél nem névtelen

A levél – a híresztelésekkel ellentétben - nem névtelen. Az aláíró személy vállalta, vállalja az általa leírt súlyos vádakat, névvel, és elérhetőséggel. Ez ég és föld különbség a korábbi névtelen telefonálóval szemben, aki hamisan megpróbálta besározni fiamat.

A vád szerint valaki megkísérelte felbérelni a levél íróját, hogy kövessen el egy olyan bűntényt Renner Erikával szemben, amellyel a fiamat vádolják. A levélíró szerint a megbízó azt tervezte, hogy rákeni egy férfira az akciót, és ezzel két legyet üt egy csapásra: közelebb férkőzik Erikához, sőt egy életre a lekötelezettjévé teszi, valamint Erika örök életére kártérítést kap.

A levél írója próbált kapcsolatba lépni fiam ügyvédjével - még a korábbi védőjét is megkereste - míg végül a levél eljutott hozzá. Egy elítélt, büntetését töltő volt rendőrről van szó. Máshol ül, mint a fiam most, vagy korábbi letartóztatásakor.

Fiam védője úgy döntött, hogy a levelet a bíróság elé tárjuk, hiszen ha az abban foglaltak igazak, akkor fontos támpontot adhat az igazi elkövető kézre kerítésében. A levél valóságtartalmáról csak egy nyomozás – egy igazán profi nyomozás tud megfelelő választ adni.

Kit bíztak meg, és mivel? Mi van???

A levelet olvasva eszembe jutott egy elejtett mondat dr. Regász Mária, Erika korábbi jogi képviselőjének szájából, amit sosem értettem. Az ominózus mondat 2013. augusztus 14.-én, Renner Erika kihallgatásakor hangzott el. Az „évszázad perében” a dr. Grád iroda jogi képviselőnője a következőt kérdezte meg Erikától:


regasz1.jpg

Fél évvel azután, hogy Krisztiánt megvádolták és minden szálat arrafelé próbáltak vinni, hogy ő a bűnös, honnan jött ez a kérdés???

És Ön kedves olvasó mire gondol, miért tette fel ezt az oda nem illő kérdést dr.Regász Mária? Hogyan került azért mégis csak egy csizma az asztalra? - Reméljük, egyszer kiderül az igazság.

  • Felmerült DSK, egy pénzügyi világszervezet elnöke esetében, hogy "illetlenül" viselkedett a szálloda takarítónőjével. - Lemondott.
  • Egy nemzetközi sportszövetség elnöke benne lehetett a bundabot-rányban. - Visszahúzódott.
  • Kishazánkba nézve, egy közméltóság évtizedekkel korábban hami-sítással szerzett doktori címet. - Lemondott.
  • Egy nemzetközi sportszövetség alelnökét, a befolyásos médiagurut kapcsolatba hozták üzleti ellenlábasának 20 évvel ezelőtti meggyil-kolásával. - Lábára ideiglenesen 200 milliót érő nyomkövetőt kapott.
  • Miért lenne meghökkentő, ha egy "termálvízben" érdekelt közsze-replő benne volt a Krisztiánra kent bűncselekmény megrendelésében?  "Na és!" - mondaná kedvelt halottja.

Következik: Kúria: épp a bűnösséget felejtették el bizonyítani