Ördögi hazugságok világjárványa

Ma már "Európai érték" - a lefejezők kultúrája

Meditations...

Kitartóan végezte szélmalomharcát Varga Judit igazságügyi miniszter transznacionális szervezetek és médiumok országunkat lejárató és elíté-lő kampányaival szemben. Számomra imponálóan cáfolta a magukat ár-tatlan csacsogónak mutató hazaáruló celebeket. De láthatóan eredmény-telenül szembesítette hazugságaikkal az üres üléstermek felkészületlen szónokait, hogy álomvilágban élnek a magyarországi állapotokat illetően.

Pontosan ugyanennek a hazug rendszernek leképezése volt sikeres Magyarországon egy ártatlan ember, dr.Bene Krisztián kórházigazgató lejáratásában, elítélésében, és erkölcsi megsemmisítésében. Számos bejegyzésben ismertettem már valamennyi gyáva és erkölcstelen közre-működő, jogszabályokba ütköző „hozzáadott értékét”, amelyek mint az egymásba illeszkedő kirakós, pontosan leleplezik magukat és egymást. A magyar hatóságok sem szolgáltak mást, mint amit napról napra sulykol és elvár a médiákban megjelenő, vérszagot és látványos kivégzést követelő „nép hangja”.

A pártállami rendszerben nem volt szükség külön utasítást kiadni. Tudták maguktól is a funkcionáriusok, mi a feladatuk. Így vált kerek történetté egy koncepciós per.A reggeli közös újságolvasó félóra alatt világosság nyílt a dolgozók fejében, hogy ismét sikerült ártalmatlanítani egy aljas, aktatáskás burzsoát. Fel sem merült a véleményformálás során, hogy előre konstruáltak hamis bűnjeleket, mint ahogyan Krisztiánnal szembeni eljárásban ilyenek és más jogellenes cselekmények az iratok alapján is tetten érhetőek. (PL. 8 órával hamarább a rendőrség feljelentette Krisztiánt mint gyanuítottat, mint hogy valaki más elkövette a megrendelt bűncselekményt. P.Dániel nyomozónak másfél órába tellett, mire egyedül, tanú nélkül kutatva a magára hagyott gépkocsit, végre „kezébe akadt” egy használt injekciós tű, amelyet viszont hónapokig elveszített, és amin végül semmilyen Krisztiánhoz köthető nyomot nem rögzítettek. Sőt kiderült, hogy a Sértettől különböző személy dns-e volt a tűben.)

Hiába mutatják ki Brüsszelben logikailag, hogy hamis állításokra hivatkozva csak hamis ítéletet hozhatnak, a magasan fizetett csinovnyik döntéshozókat nem érdekli, mert szerintük a magyar képviselő nem ismeri saját országát. Ez pontosan hajaz a Kúria utolsó hamis érvelésére, amelyben azt állította, hogy azért nem teljesítik az Alkotmány-Bíróság határozatát, és nem vizsgálják felül Krisztián fellebbezését, mert azt ők már megtették. Igaz, pont arra hivatkozva ítélték el alkotmánysértő módon, hogy szerintük nem vizsgálhatják a fellebbezését. A központilag véleményformált társadalomban ma már oly mértékű a hazugság vírussal való „átfertőzöttség”, hogy senkinek sem szúr szemet egy bekezdésen belül két egymást hazudtoló állítás.

Szalóme, miután ellejtette a táncát

Szekularizált európai kultúránkban még néhányoknak ismert történet Márk evangéliumában a kéjsóvár Heródes esete a nem éppen szűzi ter-mészetükről elhíresült nőrokonaival. Összeállt Fülöp testvéré-nek feleségével Heródiással, aki Rómából magával hozta Szalómét, a magamutogató, celeb természetű leányát. A babonás Heródes már ideje-korán börtönben vetette a szókimondásáért szálkának tartott Keresztelő Jánost. Egy tivornya során a borgőzös király szemet vetett szeretőjének leányára, aki izgatóan, minden nőiességét közszemlére téve táncolt. Gerjedelme és babonás elmeállapota odáig fokozódott, hogy jutalmul bármi kérést hajlandó volt teljesíteni. És jött a katarzis. Heródes ágya-sának nyomására Szalómé, a lakoma betetőzéseként utolsó fogásnak nem a fele királyságot, hanem János fejét kérte feltálalni az asztalra.

Minap újra megszólalt a Sértett egy új kanálison. Számára megalázó cím alatt jelent meg beszámolója, amit ízlésem tiltja, hogy szó szerint idézzek. (Nem hiszem viszont, ő hogy kikérte volna magának, mert akkor, egy ilyen népszerű celeb kérésére azonnal levették volna.) Azt a benyomást kelti, mint ha a csillagászati követelése összefüggne egy ősi foglalkozás kényszerű megszakadásával, és ezzel kapcsolatosan kiszá-mítható elmaradt bevétellel. Figyelemmel arra, hogy a sérelmi követelé-sét nem nyilvánosan tárgyalják, csak az ő közvetlen közreműködése és támogatóinak exhibicionista törekvése sejthető az intim részleteket teregető gusztustalan sajtómű mögött.

Ez egy újabb megerősítő adalék a korábban ismertetett egyik börtönügy-nök Hitchcock-történetbe illő nyilatkozatához, amivel nem volt hajlandó érdemben foglalkozni az igazságszolgáltatás. Nevezetesen, hogy a sértett ellen jó korán kitervelt és megrendelt támadásról volt szó. Meg-csonkítását Krisztiánra akarták ráhúzni, hogy így egyszer és mindenkorra kivégezzék az egészségügyi életpályáról, és hatalmas kártérítést gom-boljanak le katolikus családjától.

E tekintetben a magyar „jogszolgáltatás” már korábban is felmutatta a tuttit. dr. Újvári bíró a tanuktól nyilatkozott adatokkal szemben hússzoros kártérítést állapított meg az ellopottnak bemondott – de a helyszínen maradt – tárgyak értékét illetően. A Sértett érvényt is szerzett ennek az ítéleti tételnek egy napközbeni lakásfeltöretéssel, amikor tudható volt, hogy senki sem tartózkodik Krisztián családtagjai közül a házukban. (Megbízható végrehajtója két évet előzetes vizsgálati fogságban töltötte No nem dr.Bene Krisztiánnal és családjával szemben foganatosított jogsértő eljárása miatt, hanem valaki másnak lépett a tyúkszemére.)

Lassan vége lett Szalóme káprázatos táncának. Jöhetett kívánságának teljesítése: a lefejezés!

 Leonardó da Vinci tanítványától, Bernardino Luinitől idézett kép meste-rien jeleníti meg a lényeget. Középpontban a valódi tettes, a jövőjét építő, tudatos döntést hozó vörös hajú Salome tartja kezében ágyék-hastáncának jutalmát. Nem látszik a felbujtó anyja, csak a lány szeme keresi őt. A maga ártatlanságát tágra nyílt szemekkel mímelő Salomé sejtelmes mosollyal tartja végzetes művét. – Sikerült! A győztes Sátánt megtestesítő durva hóhér, mint ellenkező véglet jelenik meg a baloldalon. Igy tartozik össze a szép és a szörnyeteg kifejezve, hogy a gonoszság belül lakozik. Nem látni a mészáros véres kezét, csak az arcára kiülő durvaságát. Míg a másik, a „fehérgallérosok” tisztára mosott kezével fogja a széles tálcát, ne hogy vércsepp szennyezze be ujjait. A képet elemző tanulmányok feltárják a lélektani mélységeket, amelyek a Krisz-tiánnal szemben elkövetett gonoszságokat is jellemzik. Hiába próbál ártatlannak tünni valaki, lelkének gonoszsága kiolvasható elszólásaiból, arcának bizonytalanságot tükröző kontrollálhatatlan mimikájából. Legyen az nyomozó, ügyész, bíró vagy akár a sértett.

Guillotine és a félmeztelen igazság

Megrettent a világ, amikor véres terrorcselekménnyel bosszút álltak a Mohamed-karikatúrákkal provokáló Charlie Hebdo vicclap szerkesztősé-gén. Hasonlóan a közelmúlt tragikus eseménysorozatán, amikor egy alig 18 éves befogadott migráns középkori módon megölte a vicclap idézett számát „érzékenyítés” céljából diákjainak mutogató történelemtanárt. És folyamatosan jönnek újabb hírek további gyilkosságokról, lefejezésekről és ártatlanok mészárlásáról. – Nem ismertük a migráns-veszélyt, amikor 2003. december 25-én, Szent Karácsony este, a Tilos Rádió szerkesz-tője trágár szitkozódások közepette vilggá kürtölte: Kiirtanám az összes keresztényt! – Ma már globális iparág dolgozik ennek érdekében. – Ezek a véleményformáló kanálisok szabadon működhetnek. Gátlástalanul hazudhatnak és ócsárolhatják Krisztiánt.  

Keresve az állampolgárok biztonságát garantáló "minta-jogállami" lépé-seket, szembe tűnik, hogy évekig nem mozdultak a „magas értékeket” képviselő EU illetékes fórumai és az őket kiszolgáló civil jogvédő szer-vezetek a szlovák Jozef Chovanec belgiumi rendőrök részéről elkövetett brutális meggyilkolásának kivizsgálása ügyében. Ismert, hogy 18 percig "dolgozott" rajta vagy hat rendőr, mire sikerült megfojtaniuk. Közben szlo-vák származását, világ szeme láttára példamutató módon, félreérthe-tetlen jelekkel fasisztázták és antiszemitázták. A történetet az EU éveken át Szlovákia-Belgium „belügyének” tekintette. Nem vetődött fel a belga mintaállam esetében a jogállamiság megsértésének még a gyanúja sem.

Nem említeném ezeket az eseményeket, ha nem lenne komoly történel-mi összefüggésük és tanulságuk Krisztián ügyének és korunk agresszív, – divatosan szólva progresszív – jelenségeivel, ártatlan embereknek korszerű médiaterror eszközökkel kísért lefejezésével.

Ma úgy tekintenek a Francia Forradalomra, mint a liberális gondolkodás bölcsőjére, ami megalapozta korunk internacionalista és ateista új világrendjét, ami valódi világító fényt hozott volna. Lezárta azt a középkort, amelynek ikonikus alakjai voltak Giotto, Botticelli, Boccaccio, Dante, Michelangelo, Leonardo, Gallilei, Kopernikusz, Newton, Aquinói és Morus Tamás, Kolumbusz, Luther, Kálvin, Vivaldi, Bach, Mozart, és még számolatlanul sorolhatnánk őket. Akik nélkül ma nem tartana ott a civilizációnk, ahol vagyunk. A mindent jobban tudó véleményformálók, az influenszerek szerint a középkor mindig is sötét volt, és ma is annak kell látnia mindazoknak, akiknek mélyenszántó ismeretek, és önálló gondolatok hiányában naponta bármit „elmagyarázhatnak” a fősodrú médiumokban. Akik számára a megalapozatlan vélemény többet ér a tudásnál, a tényeknél.

A nagy megvilágosodás hevében hamarosan nekiláttak a nyugati keresz-ténység szimbólumának tekintett Notre Dame székesegyház „újrahasz-nosításához”. Egy prostituáltat fektettek meztelenül a főoltárra, hogy sza-badon meggyalázzák ezeréves múltjuk jelképét. Majd egy másik hasonló szabadelvű nőt új oltárra ültetve felavatták az épületet, mint az Ész és Szabadság templomát.

Delacroix festménye tökéletesen leírja ennek a szabad felvilágosodásnak – az önmegvalósító őrjöngésnek – a lényegét. Hullahegyeken átgázoló borgőzös lövöldözők üveges szemekkel követik egy félmeztelen nő kivillanó bájait, aki nem tudni hova vezeti őket. Sok ártatlan levágott fejbe került gátlástalan önmutogatása.

Azért is említem ezeket, mert pontosan ez a skizoid pszichét kialakító világjárvány kórképe jelenik meg Krisztiánnal szemben eljárók maga-tartásában. Ne csodálkozzunk tehát, hogy a hétköznapi közéletben is egyre jobban megnyilvánul a hamisításokra épülő érvelés, a szabad véleménynyilvánítást hangoztató gátlástalan, hamis tudatformálás és befolyásolás.

Mindezt tudva, ismét csak értetlenül nézem kormányunk tiltakozását egy olyan rendszerrel szemben, aminek módszerei Magyarországon minden jogi következmény nélkül sikeresen ellehetetlenítették Krisztiánt. Ez nem csak kettős mérce, felzárkózás a nemzetközi trendhez, hanem egyben a gyávaság bizonyítéka. Persze nem egyszerű kimondani, hogy nem „csak” tévedtünk, hanem szándékosan rosszat, törvénybe ütközőt cselekedtünk. Ehhez a pandémiához nem lehet vakcinát kifejleszteni!

Végezetül, a Renner Erika sorsát érzékenyítő remekműben találunk egy „termékismertető” reklámot is. Megjelenik az a civil szervezet, amely ko-rábban vörös (Avon feliratú) reklámbabák árnyékával és masírozó, kar-lengető felvonulókkal kísérte. A jogvédő szervezet felhívása szerint, sikeres munkájukra hivatkozva mások is számíthatnak rájuk. Számomra viszont nem meglepő, hogy név szerint ugyanez a szervezet található meg Prof.dr.Bagdy Emőkét ócsároló, szakmai tudását megkérdőjelező 2%-ra tehető „ellene bátran kiállók” soraiban is. Szerintük a köztisz-teletnek örvendő szakember nem képviseli a szakmát, mivel nem kívánja behajtani fejét egy általuk előírt járomba. A professzor asszony nem értette meg a magas liberális verdiktet, hogy egy gyermek fejét korábban kell elcsavarni, lélektani ízületeit kificamítani, mint önállóan tudna magáról fogal-mat alkotni, gondolkodni, vagy életére kihatóan dönteni. – Ha meg netán közben mégis tönkremenne az emberkísérletük során, azt csak „járulé-kos veszteségnek” fogják tekinteni. És jöhet a következő kísérleti alany.

Napjainkban széltében hosszában birodalmak, kormányok, hatóságok, gazdasági és pénzügyi szervezetek, vállalkozások és civil szervezetek épülnek ki és virágzanak hazugságra és csalásokra alapozva. Már nem szégyen, sőt esetenként dicsőség, ha hazugsággal győznek. – Ez az új világrend! a „NOVUS ORDO SECLORUM”ahogyan olvasható az egydolláros hátoldalán. 

  1793. a felvilágosult Ész Temploma, 2019. a Sátán fénylő dicsősége

Következő bejegyzés lesz: KI LEHETETT AZ IGAZI ELKÖVETŐ?