Apokalipszis - amikor lehull a lepel

Egyes főkolomposok és lakájaik már itt a földön lelepleződnek

Apokalipszis eredeti görög jelentése nem az Armageddon eljövetele, hanem mindenkor a valóságot eltakaró fátyol lehullása. Annak a megtévesztő jelenségnek feloldása, amely a mesterségesen alakított képzelet rabságában tartja az embereket. Odüsszeusz hajósaival árbochoz kötöztette magát, ne hogy az elnyelő habokba ugorjon csábító szirének (kalüpszók) csalogató hangjára.

A keresztény vallást követők számára most, amikor írom ezt a bejegyzést, nagyböjt van, ami középpontba helyezi Jézus küldetésének és a vele szemben szervezett gyűlölet-hadjáratnak, kivégzésének majd feltámadásának misztériumát. Azért jött, hogy békére, megbocsátásra szólítsa fel az embereket, de az akkori véleményhatalom eltiporta, mivel nem támogatta a szemet szemért, fogat fogért gyűlölet-alapú gondolkodást.

Az Újszövetségi Szentírásban Jézus a betániai vacsorán mondta: "Ítélet van most a világon. Most vetik ki ennek a világnak a fejedelmét." (Jn.12,.31.) Ekkor hozott a főtanács döntést megöletéséről. Bűnük önmagában hordozta saját fejük felett az isteni ítéletet. Ez az összefüggés érinti minden időben azokat az eseményeket is, amikor lelepleződik a nagy hazudozó, a teremtés és az élet megsemmisítésén fáradozó Gonosz. 

Sok bejegyzésben kimutattam, hogyan lepleződtek le dr.Bene Krisztián ellen folytatott cselekmények. Ezek már akkor megállapíthatóak voltak, amikor a felszínre kerültek. Nem is kell különösebb szakmai tudás, vagy tapasztalat ahhoz, hogy észre vegye az ember a hamis bizonyítékokat, hamis vagy befolyásolt vallomásokat, és számos ártatlanságot igazoló bizonyíték eltüntetését, figyelmen kívül hagyását, vagy az önleleplező elszólásokat. Egy ördögi szimfonikus zenekar összjátékát, amelyben mindenki előre írt kottából dolgozik.

Nem véletlen, hogy nem született szakmai elemzés az eljárásról, mert azt nem vállalta volna fel senki sem. Több büntetőjogi szakember magánbeszélgetésben biztosított arról, hogy ez az eljárás az "évszázad szégyene". Egyetlen fellebbezés sem lett tisztességesen megtárgyalva. Sőt, a legfelsőbb fórum valótlan állítással le is tagadta, hogy ez még mindig jogszerűen várat magára. Tudom, hogy az ügyben eljárt személyek időnként zavartak, ha szóba kerül Krisztián, és az ő közreműködésük. - "Miért kell a régi dolgokat felemlegetni" - motyogják. 

Csupán a fősodratu szennycsatornákon osztanak egyesek maguknak győzelmi babérokat, készítenek interjúkat, hogy milyen jól is elbántak ezzel az emberrel. Még akkor is belerúgtak, és emelték a tétet, amikor kéz és lábbilincsben hevert a földön. A szabad véleménynyilvánítás mögé bújva ma is büntetlenül pocskondiáznak, átlátszóan hazudoznak kitalált történeteket, mint ha az a valóság lenne. Korábban és most sem reagálok az ilyen koholmányokra, mert nem vagyunk egy súlycsoportban. Egyedül mély megvetéssel veszem tudomásul, hogy a gyűlölet mit hoz ki azokból, akik akár többre is érdemesek lennének. Valóban kifejező a magyar megfogalmazás: velejéig romlott ez a világ.

Megtévesztéssel és gyűlöletkeltéssel teli a Gonosz kelléktára 

Számos párhuzam fedezhető fel a kétezer évvel korábban történt koncepciós per, ítélet és végrehajtás, valamint Krisztián meggyanúsítása és az ellene folytatott eljárás között. Természetesen csak két ártatlan ember elleni cselekmények és eljárások hasonlóságáról van szó.

Krisztián hosszú idő óta szálka volt befolyásos emberek szemében. Különösen, mert nem volt hajlandó sikkasztani, közreműködni idős, kiszolgáltatott emberek kifosztásában, és ígéretes ingatlan-panamákban. Ő nem dolgozott soha saját zsebre, mint ami ma divatos világszerte egyes befolyásos közszereplők esetében.  Már utaltam arra, hogy 2012.-ben figyelmeztetést kapott: "Ez nem fog így menni!". (Éppen akkor mentette fel Hende Csaba miniszter a Honvéd kórház egész vezérkarát, ahonnan rögtön be is jelentkezett igazgatónak a gazdasági ügyletei miatt kirúgott főigazgató.) Krisztián munkáltatója személycseréket akart vele végeztetni szakmailag kifogástalan orvosok eltávolításával, hogy megágyazzon egy "megértőbb" nomenklatúrának. Ezen a projekten többen is dolgoztak, akik nem szégyelltek közreműködni később hamis bizonyítékok keletkeztetésében. Megnyilvánulásaik kezdettől fogva leleplezték őket, még ha mások mögé is bújtak, vagy még ma is hazugságokat terjesztenek.

Jézus is kapott rendszeresen figyelmeztetést, hogy ha így folytatja, akkor magára vethet, sőt az életére fognak törni. Ezt érzékelte a szegényeknek szánt adományokat (el)kezelő Júdás, aki kellő ídőben fizetség ellenében elárulási ajánlatot tett, és megállapodást kötött a főtanáccsal (értsd, az akkori bírói testülettel).

A koncepciós perek történetéhez illeszkedően Krisztián esetében is "testhez szabták" a bűncselekményt. Csak ez nagyon nyomorultan sikeredett. - Főleg a sértett számára. Maga az ügyészség is először úgy fogalmazott, hogy öt hónap távolságából azért nagyon gyenge érvként hozható elő, hogy egy bizonyíthatóan lezárt kapcsolaton bosszút akart volna állni. Különösen, ha nincs erre utaló bizonyíték. Sőt, a tények éppen az ellenkezőjét erősítik. Az akkori magánéletével sem voltak tisztában az eljáró szervek, ami teljesen megalapozatlanná teszi ma is  minden gyanusítását.Mi volt Jézus esetében az igazi "bűncselekmény", amivel eredményesen megvádolták? - Káromkodott! - harsogta az akkori vádhatóság, előhozva néhány egymásnak ellentmondó hamis tanút. Ő, az Isten Fia, pont ő káromkodott volna? - Micsoda képtelenség! - De működött akkor is a gépezet. Kivonultatták üvöltözni a spontán felháborodtak farkashordáját. Végül puszta elképzelésre hivatkozva elítélték és kivégezték.

A hatalmat meg kellett győzni, hogy a Krisztiánnak felrótt tett nagyon is elítélendő. Bizonyítékok gyártása és megsemmisítése, figyelmen kívül hagyása, - a kivétel erősíti a szabályt elv alkalmazása -, mind célravezető út egy ütős vádirat elkészítéséhez. Már időszerű volt egy kirakatper kidolgozása. Működött és rá is játszottak a régi bevált kommunista proletár gyűlöletre, ami a "nadrágos" és "aktatáskás" tanult emberekkel szemben évtizedek után is felszítható volt. Különösen, ha ezt egy orvossal szemben állították a médiumokban.

Pilátus kezében volt az igazságszolgáltatás főhatalma. Ezért meg kellett ingatni Jézus ártatlansága mellett nyíltan megjelenő közvéleményt, amely Virágvasárnap még pálmákkal dicsőítette mint Messiást. "Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa. A zsidók azonban ordítottak és fenyegetőztek: Ha elbocsátod, nem vagy a császár barátja! Mert aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak!" (Jn.19.12.) - Sikerült is a fake news.

Sic transit gloria mundi - csillaghullás az utcaporba

Megalapozott a felismerés, hogy az égi bíróságnak egyszer csak elege van a gusztustalan földi "virtcsaft"-ból, és jelzés értéküen valamit azért rendbe tesz. Akinek van szeme a látásra és füle a hallásra az megérti az összefüggéseket.

Mi lett Pilátus sorsa? - Néhány évvel Jézus halálra ítélése és kivégzése után kegyvesztetté vált az új uralkodó Caligula előtt, aki Galliába száműzte.

Kajafás, a vérszomjas fővádló is a süllyesztőbe került Pilátus távozásával. Így örökre elesett az igen csak jövedelmező templom-kincstár kezelésétől.

Júdás az áruló zsebre dolgozó, még a kivégzés napján felakasztotta magát.

Péter bár megtagadta a letartóztatás sötét éjszakáján, hogy ismerné Jézust, de a hajnali kakasszóra felébredt a lelkiismerete. Megbánta tettét, és ő lett később Jézus földi helytartója.

Longinus, a kivégző osztag katonája már a kereszt alatt megtért és később püspök lett az első keresztény közösségek egyikében.

A Pilátus udvarán felbújtatott ordítozók neveit viszont nem jegyzi a történelem. Ők valószínüleg csöndben haza mentek. Talán maguk sem akartak emlékezni arra, hogy mit tettek, - hiszen nagyon sokan voltak ott.

Jézus feltámadásáról a főtanács sikertelenűl próbálkozott különböző "fake news"-okat kiadni. Bosszantásukra még a magas  küldetéstudattal rendelkező Saul is megtért útközben, és Pálként tért vissza.

Eltelt néhány év, és a diaszpórában élő zsidó közösségekből kiindulóan az akkori világbirodalom területén elterjedt a kereszténység. Üldözésük kicsúszott a jeruzsálemi főpapok kezéből, amit azért átvett a római főhatalom három évszázadon át.

68-ban Néró, a véreskezű keresztényüldöző öngyilkos lett.

70-ben Titusz leromboltatta Jeruzsálemet és a templomot. Keresztre feszített zsidók ezreivel szegélyezte az utakat. Jobban szétszórta és megalázta a népet, mint korábban az asszírok tették.

Mi lett Krisztián elsőszámú rosszakarójának sorsa? - Tavaly, év közepén lelepleződött. Milliárdos "elszámolási nehézségei" adódtak, és ezért gyorsan kegyvesztetté vált. Már nem járnak hozzá nagyemberek fekete autóval névnapjára ajándékot vinni, vagy kistáskát cserélni. Több mint húsz éve szegénységi fogadalmat tett arra, hogy nem lesz semmi magánvagyona, most Isten Szegénykéje egy kamionba pakoltatta élete során özvegyektől összeharácsolt cókmókját, bele értve kegytárgyakat és "őt illető" műkincseket. Még az oltár alatti szőnyeget is feltekerte mondván, hogy az őt illeti. Mára elköltözött Krisztián volt irodája melletti szálláshelyéről, hogy jó távol megkezdje rendjéből kirekesztett életének hátralevő éveit. Bár folyamatosa morgolódik és átkozódik az eljárás miatt, de nem lelt meghallgatásra befolyásos főnökeinél. Ugyanakkor még álmodozik egy magas állami életdíj kitüntetésről, amit talán nem is alaptalanul elvár "táskahordozóitól"..censored_masolata.jpgAz arab betükkel olvashatatlanná tett bekezdésben Isten Szegénykéjének három évtizeddel korábbi meghatározó "pályamódosító" életeseményére utaltam. Mivel azonban Valaki magasabb fórumról értésemre adta, hogy zavarja őket volt kegyeltjükkel kapcsolatos kellemetlen igazság ismertetése, ezért aztán töröltem. Pedig még nem is beszéltem az 1960-90. közötti harminc év részéről velem személyesen megosztott viselt bűncselekményeiről, amelyek magyarázzák, hogy miért is nem jutott soha feljebb egyházi hivatali ranglétráján, ugyanakkor miért vált olyan közkedvelt balliberális politikai figurává. 

Mi lett az elsőszámú rosszakaró talpnyaló kutyájának, PALESZ-nek sorsa? - Úgy hallani, javasolták neki, tegyen úgy, mint aki nem lát és mentálisan beszámíthatatlan. Ma valóban zavarodott szemekkel céltalanul bolyong a városban, szemészetre ját és köszönget jobbra-balra, boldog boldogtalannak. Az intézményből történt távozása után nem hullatnak könnyeket a korábban kiszolgáló kézcsókolók, a pillanatnyi piti haszonélvezők.

Van Krisztiánnak olyan magas rangú rosszakarója, aki többekkel közreműködve majdnem földönfutóvá tette családját. Ő már másfél éve börtönben van. No, nem emiatt, hanem mert rálépett más tyúkszemére. Talán nem is véletlen, hogy nem emlegetik dicstelen tevékenységét a mindent mindig jobban tudó influenszerek.

Mi lett a hamis tanúkkal, szabályszegő hivatalnokokkal, a mocskos szájú véleményformálókkal és számtalan  gyűlöletbeszélő kommentelővel? - Semmi. Nevüket nem jegyzi a történelem. Legfeljebb a védett hamis tanúkét őrzi gondosan a mindig jogkövető, pártatlan igazságszolgáltatásunk. Mindnyájan elégedettek, mert sikerült csalásokkal börtönbe juttatni azt, aki nem is vétett. - Ez aztán a teljesítmény! Ettől lesz valaki sztárügyvéd vagy igazságosztó. És ettől kap egy jogvédő szervezet további dollár-támogatást. Nekik a hajuk szála sem görbült, hiszen szabadon állíthatták, hogy bűnös az, akit eleve annak minősítenek. Sőt, további nagy remények fűzhetők hasonló ügyködésükhöz. - Jöhet a következő!

A Maffia kegyetlen szabályok szerint működik. Aki nem tartja be, annak megtalálják elszenesedett csontjait egy kiégett autóban, vagy felvágott szájában saját testrészével.

Mi a maffiafőnökök és segédjeik sorsa? - Okosan hallgatnak. Nekik semmi közük sincs Isten Szegénykéjéhez és holdudvarához. Luxusüdülés vagy rezervátumban vadászat során legfeljebb annyit mondanak, "Vessen magára, aki nem képes a szabályokat betartani." Nem is emlékeznek arra, hogy korábban milyen szolgálatokat tett nekik.

Ugyanazon dollártámogatott civil szervezet aktivistái, akik Krisztiánt állami felügyelet mellett símán elfűrészelték, ma teljes erővel támadják Böjte Csabát "ugyanarra az istenre hivatkozva", hát ha rajta is fogást tudnak találni, és a végén sikerül lejáratni. Kérdés megszólal e ebben bárki, vagy valaki vadász? - De ez már tényleg a nép bölcsességén múlik.

Világszerte lehullanak a leplek 

Bárki normálisan gondolkodó számára nem kell magyarázni napjaink közszemlére tett lelepleződéseit. A legfőbb filantrópokról, az emberiség javán fáradozókról néha kiderül, hogy egész életükben mások kifosztásán dolgoztak, és demokrácia-exportjukkal világszerte ártatlanok tömegsírjait ásatták meg. Akik tágra nyílt szemük ellenére folyamatosan hazugságon kaphatók. Persze nem nehéz észlelni, hogy közülük néhányat beáldoznak, hogy elvigyék a balhét főnökeik helyett, akik még nagyobb visszaéléseket követtek el. Akik nem bőröndökben hurcolják a kenőpénzeket, hanem titkos számlákon utalgatják a jóval nagyobb összegeket ide-oda.

Többször is idéztem a Nagy Francia Forradalom elterjesztett hőstörténetének átveréseit. Győzelemként emlékeznek egy elmebetegeket őrző, bontásra ítélt rom, - a Bastille - lebontásáról. Elhallgatják a közel kétmillió francia értelmetlen kivégzését, amibe ez a "felszabadító" forradalom került. A szabadság egyenlőség és testvériség lózung szellemében lefejezték a királyt és feleségét, majd börtönbe vetették 8 éves ártatlan gyermeküket, aki a folyamatos kínzások következtében hamar meghalt.

7243049720db96aad73ae17524e255ff.pngEz a szabadon gondolkodó, erkölcsöt nem követő hatalom igazi természete, amely ma egyes államokban megengedhetőnek tartja a fogvatartottak középkori módszerekkel történő halálra kínzását. Átírnák a Bibliát, hogy ne "sértse" más vallásuak, vagy a hitetlenek érzékenységét. Felszámolják, meggyalázzák az évszázados keresztény közösségi épületeket és liturgikus tereket, amint azt dicstelen példaképeik a Notre-Dame székesegyházzal tették.

Mára nemzetközi gyakorlattá vált, hogy nem a megállapodások és jogszabályok szerint döntenek a bíróságok. Legfőbb irányelv számukra az elvárások közötti "okos" válogatás. Esetükben tilos bárkinek is rámutatni, hogy ítélkezésükkel milyen alapvető jogszabályokat sértettek meg. - De szerintük ez nem diktatúra, hanem "mérföldkő", az új, szabad világ értéke.

Apokalipszist követő végítélet után csak megérjük:

"Maradnak az igazak, és a jók, a tiszták és a békességesek."

(Wass A. Üzenet haza)