11 évre titkosították a postafiókokat

Miért nem nyúltak soha dr.Bene Krisztián postafiókjaihoz?

milk-can-704090_1920.jpgHúsvétra befejezték a lincselést, a karaktergyilkosságot

Első négy nap alatt világossá vált számomra, hogy Krisztián nagy befo-lyással bíró Munkáltatójának esze ágában sem volt bármilyen segítséget nyújtani. - Gondoljunk csak arra, hogy mindenkinek állampolgári köte-lessége baleset esetén az elvárható segítségnyújtás. Ez esetben viszont részéről semmi sem történt, pusztán a lapítás! Szentírási idézettel nem is merek előhozakodni, mint: "börtönben ültem és eljöttetek hozzám” (Mt. 25:36)- Egy biztos, kénytelen voltam kezdettől nagyon komolyan venni az eseményeket.

Tudomásomra jutott, hogy a kórházban többen is tettek írásbeli nyilatkozatot, illetve jelezték, hogy készek tanúvallomást tenni arról, hogy a kérdéses időszakban hol és milyen körülmények között találkoztak Krisztiánnal. Könyörögtem a Munkáltatónak, hogy mielőbb juttassa el a rendőrséghez ezeket a dokumentumokat. A maga részéről soha sem hozta a hatóság tudtára a kezéhez került mentő információkat. (Egyet ezek közül március 15.-én délelőtt kényszeredetten a kezembe adott, miután már nem volt lehetőségem eljuttatni az ügyvédjeinknek a letartóztatásról szóló bírósági tárgyalás elött.) Egyre jobban láttam, hogy ami teljesen normális lenne egy kollegiális kapcsolat esetén, a Budai Írgalmasrendi Kórház vezetésében megfagyott a levegő. Kaptam jel-zést arról is, hogy „elbeszélgettek" a tanúnak jelentkezőkkel. Leállítottak minden spontán támogató akciót, nyilatkozatot. Sőt volt olyan aki árulásával a barátságát is feláldozta, hogy pozícióját megtartsa, - mára tőle is megszabadultak. "Sic transit...."

Egy hét múlva a BRFK Szóvivő bejelentésével totális karakter-gyil-kosság indult Krisztián ellen. Olyan volt, mint egy "klasszikus" texasi rabszolgalincselés. Az áldozatot sokan veszik körül, sokan ütlegelik, még a Gazda PALESZ-nevű kutyája is megharapdálja. Esélye sincs a túlélésre. Nem lehet tudni hány halálos ütést mértek már rá, mire megbizonyosodva a kimúlásáról, végül ott hagyják vérbe fagyva a földön.

Mindez húsvét előtt, a „nagyhéten” történt. Nagycsütörtökön reggelre a hegyről lezúdultak kövek egyenesen a Munkáltató kocsijának. Közvetle-nül a hegyoldalba vájt barlang mellett, amit ilyenkor "szentsírnak" szoktak feldíszíteni. Hírzárlat is lett belőle azonnal!.

keresztvitel.jpg

Betetőzésként, nagypéntek délután három óra előtt néhány perccel fel-hívta a felségemet Krisztián Munkáltatója. Bár kértem, hogy ne vegye fel a telefont, de azt hitte, hogy a négyévtizedes kapcsolat után valami mégis megmozdult benne. Helyette ezt a biztató mondatot kapta: „Már szorul a hurok Krisztián körül!” Ekkor feleségem emlékeztette az illetőt, hogy néhány év óta kinek is köszönheti hogy egyáltalán életben maradt? Erre a Munkáltató mérgesen levágta a kagylót. Így lett vége a mi golgotajelenetünknek. - "Bevégeztetett" (Jn. 19,30.)

Megadta a postaszekrényeinek kulcsait, de soha nem használták

Krisztián első nap tett tanúvallomásában világosan megnevezte azokat a személyeket és eszközöket, akik, és amelyek igazolhatják a kérdéses időpontban a kórház területén való tartózkodását, illetve információt adhatnak korábbi kapcsolatairól, tevékenységéről. Ezek között voltak az elektronikus postafiókjai, mobilja, és számítógépe. A tanúvallomás során jelen levő dr.Bánáti Kristóf védő külön is jegyzőkönyveztette ez irányú indítványait, amelyek közül néhányat itt eredetiben idézek::

inditvanyok.JPG

Mivel Krisztián valamennyi kérdéses jelszót és Renner Erika szakítása utáni ídőszakot érintő személyes kapcsolatait név szerint megadta, nem lett volna olyan nehéz ezeknek utána járni. Az indítványok jelentőségét még fokozza, hogy az első naptól a legfontosabb gyanúsítás Renner Erikától és néhány barátnőjétől származott, akik lépcsőházi pletyká-kat terjesztettek, hogy "éppen két napja láttak Krisztián részéről küldött zaklató, fenyegető bejegyzéseket". Ezeknek elsődleges tárgyi bizonyíté-ka a lefoglalt, - vagy akár a sértett - készülékeiből kinyert információ lett volna. Logikus tehát, hogy ezeket a rendőrség azonosítja, és rögzíti. De ahogyan a kedves Olvasó nem látta soha ezeket, a nyomozó hatóság, az ügyészség és a bíróságok messze elkerülték azokat, hiszen Krisztián nyilvánvaló ártatlanságát igazolták.

Öt évnek, közben három ítéletnek kellett eltelni, mire a megismételt má-sodfokú eljárás során tényszerűen is kiderült, hogy valamennyi esetben a korábban nyilatkozó tanúk „csak azt hitték”. Nem érte semmiféle számonkérés a hamisan tanúskodókat, vagy az eljáró szervek alkalma-zottait a valótlan állításokra hivatkozó gyanúsításokért. Sőt, még elégt-ételt is érezhetett a magából kikelt, pulykavörösen ordítozó ügyész, hogy milyen meggyőzően tudta előadni a hazugságokat. A bírók meg rutino-san, üveges, rezzenéstelen szemmel hallgatták a rémtörténeteket, hiszen ezek voltak ítéletük hivatkozási alapjai. 

Levarrt szemhéjú bírók nem vettek tudomást a bizonyítékokról

Krisztián védelme több mint fél évre visszamenően átadta a bíróságnak a telefonforgalmi adatait, több hónapra visszamenően tételesen a facebook bejegyzéseit és a Renner Erikával folytatott sms-váltásokat. Ezek vilá-gosan igazolják, hogy a 2012. november elejei szakítást követően kikkel és mikor volt kapcsolata. A bulvármédia legnagyobb sajnálatára sem a hivatalból kiszivárogtató "pesti fiúk", sem a bíróságok egy árva szót nem szóltak arról, hogy miért akadtak el útközben a rendőrség hívásbe-kérései, és tartalomelemzései. 

EU-konform Alkotmányunk biztosítja az egyenlő bánásmódot, az ártat-lanság vélelmét és a tisztességes eljárást. Az ítélkezőknek fogalmuk sincs, hogy mi van a hatéves iratokban. Ha belenéztek volna, eszükbe sem jutott volna bosszú alapú motivációt hangoztatni. Megszégyenültek volna alaptalan, bizonyítatlan feltevésük miatt. Krisztián minden másról beszélt levelezésiben, mint hogy foglalkozott volna még egy percet is Renner Erikával. Annál inkább elgondolkodtató a tanúvallomások alapján, hogy pontosan miért ő vette elő a témát és miért beszélgetett a barátnőivel zaklatásról és mutogatott volna leveleket a bűncselekményt közvetlenül megelőző napokban? Ha Krisztiánról minden alap nélkül feltételezték, hogy már egy fél éve készült a támadásra, akkor bennem is joggal felvetődhet a gyanú, hogy valamilyen készülő "kis rablás"-ról talán másnak is volt előzetes információja, és a későbbi terhelő bizonyíté-kok előkészítését képezték a zaklatásról szóló pletykák. Különben miért "éppen a napokban mutogatta" a sértett ezeket barátnőinek, ahogyan nyilatkoztak?

Szánalmas próbálkozásnak tűnt a bírósági tárgyaláson, amikor számon kérték Krisztiánon, hogy milyen érzéketlen, mert nem kereste fel Renner Erikát az előzetes letartóztatásból kijőve az első éjszakán. Ehhez képest később azt hiszterizálták, hogy még a börtönből is utána akar nyúlni Erikának. Mindez annak a börtönügynöknek bevonásával történt, aki korábban már egyszer meg akart járatni bennünket. Akit akkor hitel-telennek tartott az ügyészség, szemben a ki nem hallgatott és azonnal védettnek nyilvánított, koholt vádakat szóró rokonommal. Ez már maga a paranoia! - De nyugodjon meg mindenki, Magyarországon élünk.

Ha a bűncselekmény szervezői még 2012 decemberére időzítették volna az akciót, akkor nehezebben védekezhetett volna Krisztián. Visszagon-dolva, némi áthallást, gyenge üzenetet én is kaptam a Munkáltatótól még decemberben, hogy valami készül. Mivel PALESZ kutya sem szagolt ki időben mindent, láthatóan nem követték szorosan Krisztián magánéletét. Ezért úgy gondolhatták, hogy még mindig nem dolgozta fel a szakítást. Feltételezték, hogy még mindig epekedik Renner Erika után. "Majd csak megállja a helyét" a sértett, sebeit nyalogató kidobott volt szerető bosszújának motivációs teóriája.- Gondolták.

De Krisztián valóban túl volt rajta, amiről a pszichológusa is nyilatko-zott a bíróságoknak. Ez viszont nem fért a koncepcióba, ezért vették elő a régi módszert: - A kivétel erősiti a szabályt! Ami a közhiedelemmel szemben azt jelenti, hogy minden olyan adatot mellőzni kell, ami Krisztián ártatlansága mellett szól. Ezt példásan, és bajtársiasan be is tartotta valamennyi szerv a nyomozóhatóságtól a bíróságig. - Talán egyszer negatív példaként fog állni jogász hallgatók számára.

Ha elolvasták volna, nem lettek volna tarthatók a vádpontok 

Első példaként említek egy ártatlannak tűnő bejegyzést, amiből viszont a vádlók és az ítélkezők súlyos zaklatást olvastak ki. Amire Renner Erika, harmadik, mindig igazat előadó védője dr.Gál András nagy reményeket épített. Ez úgy szólt, hogy már régen a novemberi szakítás után, úgy karácsony táján Krisztián küldött volna egy „zaklató” üzenetet Renner Erikának, hogy „Gyere, mert fő a leves!” Nekem nem tűnik ez a kijelentés túlságosan zaklatónak egy hatéves kapcsolat csúcspontján. Különösen, hogy éppen ezen napok egyikén beszélgetett Renner Erika Krisztiánnal telefonon több mint másfél órát. Lehet, hogy ezt nem B.Attila szerető jelenlétében tette, de megtette. - Viszont a "húsleves" vere-tes meséjét a tények megcáfolják. Rákeresve Krisztiánnak a szervek által "bontatlanul" hagyott  postafiókjában a "fő a leves" kifejezésre, szépen kiadta azt az sms váltást, amelyben ez előfordult. Álljon itt eredetiben a postafiókban rögzítve maradt sms váltás:

fo_a_leves_2012.JPG

fo_a_leves2_1.JPGLátható, hogy 2012. májusában (!) Krisztián érdeklődött sms-ben, hogy főzi-e Renner Erika a levest Seri nevű kutyának. - Tehát Renner Erikát kérdezte meg Krisztián a kutya kajája felől. Az más, hogy később pont fordítva idézték, pontosabban ferdítették. Ez a lépés leleplezi Renner Erikát és új barátját B.Attilát, hiszen nekik állt érdekükben hazug-sággal befeketíteni Krisztiánt. Azt a látszatot keltve, mint ha ő főzött volna levest az albérletében, és annak illatával akarta lakására csalni. Ezek a lépések leplezik le a koncepciós eljárást. Ráadásul, ekkor  még nem is lakott Krisztián a júliusban kivett óbudai albérletben! Nehéz feltételezni, hogy a budaörsi házába hívta volna Renner Erikát húslevest enni. Ez már a vicc kategóriája. De láthatóan jó falat a tárgyalás közben ebédre vágyó bíróságnak. (Mivel érthető okból kifolyólag nem idézek a sértettről szóló szakpszichológus jellemzéséből, nem osztom meg itt az ezzel kapcsolatban abból róla levonható logikus következtetést.)

Mi következik ebből? Renner Erika, és ügyvédjei sem vették kezükbe a levelezésüket. Helyette vizionáltak, költöttek egy történetet, amivel Krisztián kibírhatatlan zaklatását kívánták igazolni a tényekre és a részletekre mit sem hederítő bíróságok számára. Ez az eljárás ugyan-abba a hamisítási körbe tartozik, - amit az ügyészség láthatóan kedvel -, mint amit Renner Erika mindig igazat mondó jogi képviselője dr.Regász Mária művelt a 2.sz. védett Tanúval. Aki szerint a mi lakásunkban rejtegetjük az elrabolt holmikat, és az elkövetés eszközeit. Ebből a rágalmazás példájából kiindulva, a magyar alkotmányos jogrendet betartó igazságszolgáltatás láthatóan teljes mértékben helyénvalónak tartja az ilyen cselekményeket. Esze ágában sincs szankcionálni a hamis tanúkat és a közreműködő hatósági személyeket.

Egy másik eset arról, szól, hogy Renner Erika első tanúvallomásának napján, 2013.03.14.-én esete már annyira gyógyult, hogy képes volt telefonon felhívni a 3.ker. Rendőrkapitányságot és bejelenteni, hogy Krisztián feltörte az email fiókját. Ennek eredetét – de nem igazságát - is megtaláltam. Négy évvel korábban (!), még 2009-ben Renner Erika adta meg levélben Krisztiánnak levelezési fiókjának belépési kódját, mivel szerette volna azt megváltoztatni, csak nem sikerült neki. Ezért Renner Erika elküldte Krisztiánnak a régi és a megváltoztatni kívánt új jelszót, hogy állítsa be. Ugye érthető, hogy ezt az esetet úgy lehet előadni az igazságszolgáltatás szervei számára, hogy abból vádpont lehet? Fel sem merül bennük, hogy bizonyítékot kérjenek, vagy szembesítsék a gyanúsítottal. Talán nem is véletlen, hogy Renner Erika az évek során az Öszödi Böszme hivatalában magába szívta ezt a meggyőző éjjel nappal hazudozás gátlástalan szokását. - Ezért a kérés teljesítéséért valóban börtön jár Magyarországon. Nem kell Bolíviáig menni!

jelszolevel.jpg

Tehát szó sem volt arról, hogy Krisztián feltörte volna a fiókot két-három év kapcsolat után. Az, hogy ez miért, és magától jutott-e eszébe Renner Erikának, annak okát részben az ő, részben az őt lelkileg támogatók mentalitásából lehet kiolvasni.

Harmadik rémísztő példaként említem, hogy 2016.05.20.-án az Ítélőtábla ítéletének kihirdetésekor Máziné dr. Szepesi Erzsébet bírónő megfeddte Krisztiánt, hogy a szóbeli indoklás ismertetése alatt mobil-telefonjával "játszott". Micsoda ember az, aki ilyenkor játszik!, volt hallható a minősítés. Ez annak az ítéletnek kifejtése során történt, amit a Kúria később megsemmisített, a kukába dobott! Ebbe a feddésbe azóta többen is beleakadtak. Hangoztatták, hogy Krisztián milyen érzéketlen, flegma; ez is igazolja a bűnösségét.

Minden Olvasó figyelmébe ajánlom az alábbi idézeteket, dátum és óra megjelölésével. Ami nem szól másról, mint Krisztián elsőként azokat értesítette a lesújtó hírről, akiket szeret, akikről feltételezte, hogy el tudják viselni a hírt. Feleségével, majd két perc múlva legidősebb lányával közölte. Nem átkozódott, hanem még kitartásra buzdított. Mindkét levélváltás kulcsszava a "Szeretlek!" volt. Ahogyan megis-mertem az eljárásban szereplő személyeket, úgy látom, hogy számukra ez az a szó, amit nem tudnak elviselni, ami igazán irritálja őket. Amikor gúnyolódnak az elítélt reakcióján, hogy flegma, cinikus,…

itelet_agi1.JPGErre feleségének a válasza az volt: „Szeretlek!”

itelet_reka.JPGErre lányának a válasza az volt: „Szeretlek!”

Ugye érti kedves Olvasó, melyik az a négyszer itt ismételt szó,amelynek hallatára, belső megérzésére szakította meg Renner Erika váratlanul Krisztiánnal a kapcsolatot? - Nem tudta elviselni, hogy tényleg szeretik egymást, és valójában nem tud a családjától elválni. Mert nem csak a házastárstól válik el ilyenkor valaki, hanem a családtól is. Még ha "intelligens" kapcsolatban maradnak egymással, mint amilyennek a tanúk leírták Renner Erika válását.

A "szeretet" szó ma sokak tűrőképességét megpróbálja

Gondoljunk csak a Tilos Rádió bemondójára, aki a szeretet ünnepén, karácsonykor legszívesebben kiirtotta volna a keresztényeket. De mivel több tömegízlést befolyásoló média hasonlóan gondolkodik, megszokottá vált, hogy az emberek minden gátlás nélkül átlépnek a másikon. Krisztián kudarca azt mutatja, hogy a család iránt érzett felelősség, elkötelezettség túl mutat nála az alkalmi szórakozás és futó örömök hajhászásán. Ha kinyitotta volna bármelyik eljáró szerv a postaládáját, akkor látta volna az ezernyi napi beírásokat családjával, és azok témáját és hangvételét. El-szégyellte volna magát feltételezése miatt. 

Mit tudhat Máziné dr. Szepesi Erzsébet tanácsvezető bírónő az életről? Hogyan ítélkezhet más élete felett, ha ilyen elemi helyzeteket és összefüggéseket nem képes felfogni? Mert azért nem hiszem, hogy ne tudott volna Krisztián ártatlanságáról. Arról a sok ökörségről amivel tele írták az ítélet indoklását. A nem bizonyított zaklatásokról, hamis tanúkról, konstruált bűnjelekről, akár a nem létező konyhaajtóról, a két rendőrben is Krisztiánt felismerő koronatanúról, vagy a robotzsaruban található leleplező információkról. Tudott, de mégis mást írt valami miatt. Meg is kapta a minősítését a Kúriától, kukába dobták a munkáját.

Még most is a karaktergyilkosságon dolgoznak.

Legutolsó ilyen kirohanás az elmúlt hetekben jól elhíresült RTL KLUB Tv exkluzív interjúja során történt. Renner Erika , -nyilván tanácsadóinak felkészítése alapján - újabb félelmeiről beszélt ország-világnak. Hogy Krisztián a börtönből szervezkedik egy újabb ellene szóló támadásra, hogy ezzel megmutassa, hogy más is meg tudja támadni a volt szere-tőjét. Ez egyébként a második börtönügynök teóriája volt, amit termé-szetesen nem előzhetett meg semmiféle ilyen irányú feladatkiosztás, hiszen 1989-ben "váltottunk", szakítottunk a múlt módszereivel.

Renner Erika az RTL KLUB Tv-s szereplése során kitért arra, hogy Krisztián milyen érzéketlen ember, hiszen a bírósági ítélethirdetés során is csak a kütyüjével volt elfoglalva. Egy olyan tv adóban került erre sor, amely éppen ezekben a napokban közbotrányt okozott perverz műsorával. De talán, ha meggondolom, így éppen méltó helyén is van Krisztián további lejáratása. Az RTL KLUB Tv -t szeretők és a hatóságok részéről minden alapot nélkül ítélkezők számára idézek Krisztián lefoglalt, de soha nem vizsgált postafiókjából. Amelyben közel 20 ezer levél, sms, telefonforgalmi adat, és szinte minden percnek a helyadata megtalálható.

Soros György c3 alapítványa sem foglalkozott a fiókokkal

A második nyomozati szakasz végén a BRFK megkereste Soros György c3 Informatikai alapítványát, hogy végezzen tartalomelemzést Krisztián freemail fiókjával kapcsolatban. Nem a gmailt vizsgáltatták (de azt is csak papíron)!

c3_1.jpgc3_2.jpg

Ezt már cinikus lépésnek vettem. Mint korábban említettem, ahogyan Ön sem, a BRFK sem elemezett semmit, - ha egyáltalán elküldték a felkérést. Mert a rendőrség ezen bűnügy kapcsán kialakult gyakorlata szerint, többször is csak "lepapírozta" a nyomozati cselekmények kirendeléseit, de a címzetthez azok már nem jutottak el. Így aztán itt a vége. - "ennyi volt"! Krisztiánnak meg: "So long".

Más esetben dicsekszenek elektronikus adatok értékelésével

Miközben írom ezt a bejegyzést, mögöttem megy a Duna tv Kékl-fény műsora. Vezető emberek dicsekszenek, hogy sikerült azonosítani és elfogni a soroksári futónő titokzatos gyilkosát. Külön kiemeli a szóvivő, hogy telefonjának helyadatait felhasználva azonosították a pozícióját. Krisztián esetében, a kritikus időszakban 144 db helykoordináta mutatott a kórházak épületeit lefedő maximum 100m-es körzetére. Ez nem volt siker Krisztiánt gyanúsító rendőrök számára. Ezért figyelembe se vették. Ez az egyenlő bánásmód és tisztességes eljárás BRFK-módra. A hatalom arroganciája!

Miért nem nyúltak soha dr.Bene Krisztián postafiókjához? - TUDTÁK, HOGY A FELMENTÉSE VAN BENNE.

JOGÁLLAM-E AZ?

ahol a bűnüldözés és igazságszolgáltatás szervei minden következmény nélkül sérthetik meg a jogszabályokat.; ahol valótlant és iratellenest állíthatnak, hamisan következtethetnek, hogy valakit elítéljenek.

Folytatás: A néma Barát csak hallgatott