Bosszúálló rokon, gyermekbántalmazó

Barátainkat megválaszthatjuk, rokonainkat kapjuk

tasman_ordog1.jpgharcias természetű tasmán ördög

A korábbi bejegyzést egyik rokonom kérésére 2019.02.06.-án töröltem.

Rövid tartalma a következő volt:

2014. májusában a Fővárosi Főügyészség alapos, tételes indoklással megszüntette Krisztián elleni nyomozást. Több mint egy év után nem látott elegendő adatott arra, hogy vádat emeljenek ellene. Ezt követően Renner Erika sértett panaszt tett a Legfőbb Ügyészségnél. Előadásában részben a megszüntető határozatban említett valótlannak bizonyult gyanúsításokra, mint új, valós adatok beállítására, másrészt egy sértett rokonunk "váratlan" megjelenésére hivatkozva, aki szerint "nyílt titok" a családban, hogy Krisztián volt az elkövető. Panaszában inkvizícióba illő kínvallatást is javasolt, amennyiben a B.Attila barátja által sérüléseiről házilag készített felvételeket mutassák be Krisztián feleségének és gyerekeinek, hogy ennek hatása alatt majd "megtörve" terhelő vallomást fognak tenni. Szerinte én és a feleségem a "rablással kapcsolatos" bűnjeleket több mint egy éve a lakásunkon rejtegetjük. (Még szerencse, hogy a mi kulcsunkat nem hordta magával megtámadásáig a kézitáskájában, mint Krisztián albérleti lakáskulcsát.) Továbbá, a bűncselekmény időszakában maga Krisztián sem az albérletében lakott, hanem nálunk. Ezt a feljelentést nem vizsgálta ki a Legfőbb Ügyészség. Nem hallgatta ki a titokzatos 2.sz. Tanút, hanem "hozomra", mint "jó-hívő" gyökérből magáévá tette az Öszödi Beszélő munkatársának, Renner Erikának állításait, és folytatta a nyomozást, amely a vélekedéseken és valószínűsítéseken túl érdemi terhelő eredményt soha nem hozott. 

A törölt részben ismertettem egy másik rokonunk, egy anya és szüleinek dicstelen rágalmazó tevékenységét. 2016. szeptemberében megkerestek egy jó hírű ügyvédi irodát, amelynek segítségével a rokon asszony feljelentést tett a Miniszterelnöknél, egy miniszternél és egy magas közszereplőnél, hogy mi "eredményesen befolyásoltuk" a bíróságot, és ennek tudható be, hogy Krisztián "alacsony" időtartamú büntetést kapott első fokon. Az ügyvédi irodánál korábban a másik bosszúálló rokon, az említett 2.sz.Tanú is megfordult. A súlyos életvezetési és együttélési konfliktusokban szenvedő anya és a szomszédban élő szülei az évek óta fennálló frusztrációikat kiskorú gyerekei - unokáik különböző gonosz, durva bántalmazásán, rendőrségi feljelentésén és bíróság elé hurcolásán keresztül vezették le, ezekkel jelezve ellenérzéseiket az apjuk iránt. Nem fogadták meg a helyi családsegítő szolgálat és az illetékes területi gyámügyi feladatokért felelős kormányhivatal felajánlott ingyenes szolgáltatásait. Nem fordultak mentálhigiénés, mediátori vagy orvosi segítséghez. A tarthatatlan helyzet miatt az apa elköltözött a házukból a gyerekekkel. Erről a családsegítőnek és az illetékes kormányhivatalnak jóváhagyó tudomása volt. A Btk.-ba ütköző gyermekbántalmazásokon és feljelentéseken túl figyelmet érdemel, hogy a Renner Erika mögött álló érdekvédők és jogi képviselők megjelentek itt is, és nem a bántalmazott gyermekeket, hanem a Krisztián ellen bedolgozó, "jó feljelentő szolgálatot" tett nőt vették pártfogásukba. (Szép jogvédő és ügyvédi karrier!) 

Megjegyzés: Ha beírja a keresőbe Krisztián nevét, tonna számra ömlenek a kezdettől fogva személyiségi jogait tipró rágalmak és valótlan állításokat tartalmazó riportok és bejegyzések. (Az elsők között megtalálható a BRFK Szóvivője is.) Ezek mind alkalmasak voltak a közvélemény negatív befolyásolására.

Korábbi évtizedekben a proletárdiktatúra kiszolgálói nem tűrték, ha valakinek más véleménye volt. A ma divatos, féloldalas megítélések és kettős mércék világában a megmondó emberek minden következmény nélkül elítélhetnek és befeketíthetnek mást valótlan állításokkal, mert értelmezésük szerint a "vélemény szabad". De ha megszólal egy másik hang, szembesít valaki a tényekkel, akkor azonnal hisztérikus rohamot kapnak, és világgá kürtölik, hogy személyiségi jogaikat durván megsértették, mert a másként gondolkodó mást mond. - Erről a paranoiáról szólt a bejegyzés, és végig a blog!

Ajánlott bejegyzés: A néma barát csak hallgatott